Vintrosa
Rör, VVS och markarbeten

I vår VVS-jour team har vi endast utbildade och certifierade rörmokare, en fullt utrustad servicebil med de senaste verktygen och ett komplett lager, med reservdelar för alla typer av system. Om det finns en situation där vi saknar lämpliga delar kan vi kontakta grossisten dygnet runt som kan snabbt förse oss med de reservdelar som krävs!

Olika typer av markarbeten 

Leijonborgs Rör hjälper dig med grundläggning, trädgårdsrenovering, husdränering och schaktning. Våra erfarna anläggningsarbetare står redo i Vintrosa till att tillfredsställa dina anläggnings behov och arbetar med såväl privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar.Vill du veta mer om oss eller våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att ge dig svar på dina frågor. Kontakta oss om det blir rörigt!

Rörarbeten

Vi erbjuder samtliga arbete inom rörmokeri för professionella och funktionella rörsystem. Vi kan stå till tjänst för dig i och i närheten av Vintrosa med omnejd som behöver en certifierad och kunnig rörmokare. Med över 5 års erfarenhet inom rörarbeten har vi stor vana och engagemang till våra kunder i Vintrosa.

VVS

Har du stopp i avlopp eller toaletten? Har du problem med varmvattenberedare alternativt värmepumpar? När akuta problem inträffar är det viktigt att man kan vara på plats så snabbt som möjligt för att undersöka vad som är fel och förhindra eller minimera eventuella vattenskador som annars kan bli väldigt kostsamma. Vi är flexibla och snabbt på plats för att åtgärda akuta stopp. Ring direkt till vår VVS-jour!

Entreprenad

Vi har en liten grävmaskin i Vintrosa som även gör det möjligt för oss att utföra mindre entreprenader och markarbeten. Vi är ett glatt och positivt gäng som jobbar med att ge våra kunder optimala lösningar. Vi hjälper till med grundläggning, trädgårdsrenovering, husdränering och schaktning. Alla våra åtaganden utförs med kvaliteten i fokus oavsett vilken typ av jobb det gäller.

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret för snabb service.